שלום דוקטור יורב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/07/2013 | 12:03 | מאת: ראובן

אני בן 22 בילדות בגיל 15 סבלתי מפצעי אקנה בדרגה חמורה זה עבר בגיל 18 בערך..נשארו הרבה צלקות עכשיו הם כבר בצבע של העור.. יש לי בעייה אסטטית שמאוד מפריעה לי...איפה שיש לי צלקות לא צומח שיער(זיפים )..וזה נראה מראה לא יפה ולא אחיד שבאזור מסויים צומח פתאום קרחת...האם יש דרך לטפל בזה שיצמח שיער?או משהו שיכול לעזור לי שיהיה לי יותר ביטחון ללכת ברחוב?

ראובן שלום בדרכ היכן שנוצרת צלקת לא גודל שיער ואין אפשרות להשתיל שיער עליה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות