צבא ואקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/07/2013 | 08:37 | מאת: אבי

שלום אני סובל מאקנה מגיל 15 טופלתי ברואקוטן לייזר והכל ...(לא כלכך עזר) לאחרונה ב3 חודשים האחרונים יוצא לי רק פצעונים לבנים קטנים כאלה.. אני עוד שבוע מתגייס ליחידה קרבית מובחרת...ב3 חודשים הראשונים לא יהיה לי הזדמנות אפשר להגיד בכלל אבל בכלל לשטוף פנים כי הכל בשטח... במהלך השירות עצמו גם כן יצא לי להתקלח אולי פעם בשבוע כי אני הולך ליחידה שהיא נעה ממקום למקום אין לה בסיס או מקום קבוע.. מה עושים ?? ומה לגבי השמן הירוק שמורחים בפנים לאימונים בצבא ?הוא יזיק לי?ואם כן מה אני אמור לעשות?אין םטור לדבר הזה ...

אבי שלום קודם כל שיהיה שרות קל כל הכבוד על אופן השרות. תוכל להשתמש רק בתכשירים חיצוניים (משחות)עד השחרור ומקווה שיעזור.נצל האזרחות לפגישה עם רופא עור למתן התרופות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות