חזרה של אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/07/2013 | 14:33 | מאת: מור

הייתי מטופל ברואקוטן במשך חצי שנה עקב אקנה בינונית. סיימתי את הטיפול לפני כחודש וחצי כמעט שעד היום הכל היה חלק, אבל היום פתאום בבוקר יצא לי חצקון ליד האף. מה המשמעות של זה? שאני מהחסרי מזל שהאקנה חוזרת להם אחרי הטיפול? או שיכול שזה סתם חצקון חד פעמי ולא בהכרח מעיד על התפתחות עתידית של אקנה?כמה זמן אחרי הטיפול ניתן לדעת אם האקנה תחזור או שהטיפול עבד בהצלחה?

מור שלום אין צורך להילחץ אי אפשר לדעת בוודאות יכול להיות חצקון אחד ולא בהכרח חוזרת האקנה בכל אופן הייתי ניגש להראות לרופא העור אולי יש צורך במתן תרופה עוד מס חודשים מבלי לראות אין אפשרות לחוות דעה חד משמעית

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות