פצעי בגרות עם שירות צבאי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/07/2013 | 14:10 | מאת: גל

שלום, אני בן 18 ומתגייס לקרבי עוד כמה חודשים. יש לי כרגע פצעי בגרות מעטים אבל רואים אותם וזה מעצבן. כרגע אני שוטף את העור ומורח משחה (קלירקס 10% בדרך כלל, למרות שבימים האחרונים אני מורח משחה שרופא עור נתן לי,אם אתה רוצה אני אבדוק איך קוראים לה ואכתוב). הבעיה שלי היא שבשירות הצבאי, לא יהיה לי זמן למרוח משחות ולשמור על הגיינת הפנים וכל זה ואני חושש שהאקנה תחמיר. הרופא שהלכתי אליו אומר ש"אין מה לעשות,זה תלוי בהורמונים". באמת אין מה לעשות? אני לא רוצה להיות מחוצק'ן כל השירות הצבאי שלי. תודה מראש!

צודק הרופא אין אפשרות במהלך השרות הצבאי לטפל בכדורים ואו בפוטותרפיה באקנה ולכן נותרה אפשרות של מריחת משחות בלבד

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות