רואקוטן ועור מתקלף באצבעות כפות הידיים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/07/2013 | 10:18 | מאת: יובל

אני לוקחת רואקוטן חודש ושבוע כאשר לפני שבוע העלו לי את המינון ל40 מג. כבר יומיים שיש לי קילוף רציני באצבעות הידיים (ממש כמו שהעור נשרף ואז מתחיל קילוף), האם יכול להיות שזה תופעת לוואי של הכדור, גם לאחר חודש של שימוש ברואקוטן? בנוסף יש לי עור אדמומי ומגרד בקיפול המרפקים ובעורף. האם זה תגובה נורמטיבית של העור כתוצאה משימוש ברואקוטן? תודה.

יובל לגשת לרופא עור ולבדוק ממה הקילוף

21/07/2013 | 20:32 | מאת: יובל

בהמשך לתגובתך - האם נראה לך שהמינון 40 מג גבוה בשבילי עד כדי שהאצבעות מתקלפות ועור הידיים, הכתפיים והעורף אדמומי?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות