קיורטן 20 מ"ג פעמיים בשבוע

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/07/2013 | 14:45 | מאת: יניב

שלום דוקטור, אני סובל מכתמים אחדים בפנים והן משתי נקבוביות פעורות (אשר מסביב לאחת מהן מצוי כתם כהה). לאחר ניסיון הסרת הכתמים וסגירת החורים באמצעות אי פי אל PALOMAR - MAXG ללא הצלחה, נתן לי רופא עור מומחה מרשם לקיורטן 20 מ"ג פעמיים בשבוע. א. שאלתי היא האם התרופה עוזרת להפחתת כתמים ושיפור מרקם העור כמו גם לסגירת נקבוביות פעורות? ב. כמו כן, האם במינון המוצע אני צפוי להרגיש יובש בעיניים (אני מרכיב עדשות)? ג. בהזדמנות זו, אבקש לשאול האם פילינג כימי שטחי נקודתי על 2 הכתמים יכול לסייע? (אני בעל גוון עור נוטה לכהה). הריני להקדים תודה לתשובתך. אודה לתשובתך.

יעוד הרואקוטאן הוא לטפל באקנה אינו מטפל בכתמים . יש מצב שתרגיש יובש בעיניים יכול להשתמש בטיפות עיניים מלאכותיות. לגבי פילינג אין לי אפשרות לייעץ מבלי לראות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות