רואקוטן וטיפול שלא הצליח

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/07/2013 | 00:50 | מאת: ספיר

שלום דר, סיימתי טיפול של שישה חודשים דל רואקוטן מינון מלא . הפנים שלי עדיין מוציאות מדי פעם פצעים והרופא שלי אמר שזה בגלל שלא לקחתי את הכדור תמיד על קיבה מלאה והפנים שלי לא התייבשו מספיק.. כלומר הוא לא ניספג במלואו ובגלל זה הטיפול יחסית נכשל. האם זה נכון ובגלל מזון הטיפול לא הצליח?

ספיר יש חשיבות למזון שכן הכדור אמור להיספג במלאו כדי לעבוד .לעיתים לא מספיק קורס אחד של תרופות וצריכים לקחת מחזור נוסף .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות