מינוציקלין ושינויי צבע בעור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/07/2013 | 00:06 | מאת: nala

שלום, אני משתמשת במינוציקלין כבר תקופה ארוכה לטיפול באקנה שחזר אחרי שלפני כמה שנים סבלתי מאקנה שעבר עם טיפול ברואקוטן. לאחרונה שמתי לב בשינוי בצבע העור ברגליים.. שקיים כבר תקופה די ארוכה ועד כה לא קישרתי בין 2 הדברים.. קראתי בעלון לצרכן שיש לגשת לרופא עור במידה וזה קורה.. האם עלי להפסיק באופן מדי ליטול את התרופה עד שאראה רופא עור? שוב חשוב לי להדגיש שהשינוי בצבע לא קרה עכשיו אלא כבר לפני זמן מה. תודה רבה!

כן בההחלט יכולה להיות תופעת פיגמנטציה להפסיק ולגשת לרופא עור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות