רואקוטן ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/07/2013 | 17:01 | מאת: תמי

שלום רב! אני לוקחת רואקוטן כבר 4 חודשים ומשום מה ירדתי במשקל , מה שמוזר הוא שירדתי בחזה בצורה דרסטית כמו שבחיים לא ירדתי החזה שלי נהיה ממש קטן , בחיים שלי היו לי הרבה פעמים שרזיתי אבל משום מה אף פעם לא רזיתי בחזה בצורה שכזו (החזה שלי תמיד היה מאוד גדול גם כשהייתי מרזה ואני בחורה רזה יחסית בגוף). זו ירידה כל כך קיצונית וזה ממש מרתיע אותי .. האם לכדור הרואקוטן יש חומר הגורם שהחזה יהיה קטן? או אולי הוא מפחית גם את בלוטות החלב שיש בחזה או שאני סתם נכנת לסרטים.. וברגע שאשמין בכל בגוף אז החזה יחזור לקדמותו??? חייבת תשובה בדחיפות

תמי תאוריה מעניינת אם כי לא נכונה עשי ברור לגבי ההרזיה עם רופא המשפחה שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות