אשמח לעזרתך בשאלה דחופה- ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/07/2013 | 15:16 | מאת: דנה

אני היום מסיימת את הכדורים של החודש השביעי. בשבעת החודשים האחרונים לקחתי ראוקוטן. חודש ראשון-20 מ"ג, שני- 30 מ"ג. שלישי-שביעי - 40 מ"ג. זה הקורס השלישי שלי (לקחתי לפני 3 שנים במשך 6 חודשים, ולפני 7 שנים במשך 6 חודשים). אני בת 22. אני לא יודעת אם להמשיך עם הכדורים, נראה שהרופא שאני אצלו כרגע מבולבל בקשר לזה. עדיין יש לי פצעים מוגלתיים (פצע גדול אחד פעם בשבוע, באופן סדיר...), ויש לי הרבה בלוטות לבנות (מעין חלב ) מתחת לעור. האם לקנות עוד כדורים? אשמח לעזרתך הדחופה. (ניסיתי לקבוע אצלך תור למחר אבל ב"ה עמוס אצלך...)

01/07/2013 | 15:19 | מאת: דנה

אני שוקלת 58-9

דנה שלום לא יהיה זה רציני לערוך אבחנה דרך האינטרנט אומנם לקחת 3 פעמים רואקוטאן אבל המרווח גדול. אנני יכול להמליץ על המשך טיפול ללא בדיקה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות