פנים אדומות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/06/2013 | 21:57 | מאת: ריקי

ערב טוב. הילדה שלי בת 15 וחצי לוקחת ראקוטן 20 מ"ג. מינון מאד נמוך כבר 9 חודשים. רוב הפצעים עברו נשארו כתמים . יש לי כמה שאלות . ראיתי כבר כמה פעמים שלילדה שלי הפנים נהיו אדומות זה קורה לה בבית אחרי כמה שעות ועובר.היא לא הולכת בשמש. האם זה תופעות לוואי של הכדור? אם נגדיל לה את המינון ל 40 מ"ג הכתמים יעברו ? הילדה מתוסכלת.אשמח לתשובות.האם לקחת בנוסף כדור לאלרגיה בגלל האדמומיות בפנים.

26/06/2013 | 02:00 | מאת: לא מומחה

לפי התיאור שלך האקנה עברה, לא יוצאים כלל פצעים והכתמים זה לגיטימי קרה גם לי... זה כמה חודשים, במקרה הטוב כמה שבועות במקרה הרע חצי שנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות