חלב וחזרה של אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/06/2013 | 13:09 | מאת: לירן

סיימתי טיפול בהצלחה של רואקוטן. אני מרבה לשתות חלב (יותר מליטר ביום) ואוכל גם גבינות. קראתי שיש לזה קשר להורמונים ואקנה. האם דבר זה עלול להיות גורם לחזרה של אקנה?

לירן אין הוכחה חד משמעית אולם יש קשר ולכן רצוי לא להרבות בשתיית חלב וגבינות כפי שציינת

24/06/2013 | 17:59 | מאת: לירן

הרואקוטן (במידה ועשה את הפעולה בצורה טובה) לא אמור להוביל למצב שהגוף שלך לא יעצר יותר חצקונים לא משנה מה אתה עושה או אוכל ?? אני פשוט נורא רזה קשה לי להשמין ואני מתאמן בחדר כושר ושותה חלב לפי השיטה הזאת : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8341003 זה עוזר לי לעלות מאוד במשקל...ממש מבאס שאני שומע עכשיו שזה יוכל להחזיר לי תאקנה. איזה כמות של חלב פחות או יותר מותר לי לשתות אז בלי חשש שזה יגרום לחקוצנים לחזור (שוקל 60 מטר 182) ???

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות