אקנה -גיל 34 ?!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/12/2010 | 23:46 | מאת: גילי

שלום , אני בת 34 ובשנתיים (בעקבות הפסקת גלולות) האחרונות אני סובלת מאקנה בינונית. הייתי אצל קוסמטיקאית שעשתה לי מספר טיפולים כואבים וכל מה שהרגשתי היה שהעור שלי נעשה דק יותר ורגיש ופצעים שהיו עוברים בדרך כלל מהר מאוד, עכשיו נשארו כצלקות קטנות ומכוערות.הייתי גם אצל רופא עור שהמליץ על אראקוטאן, אבל אני לא רוצה כיוון שאני מעוניינת להיכנס להריון בקרוב. עור הפנים מאוד חשוב לי ומאוד מפריע לי המצב . כרגע אני מנקה את הפנים עם סבון מיוחד, משתמשת עם בנזאק ומשחה- רטין A . עור הפנים כרגע לא עם פצעים, אלא יותר עם סימנים ופצעונים קטנים שלא עוברים . השאלה שלי היא מה המלצתך ? האם הסימנים יעברו ? איזה טיפול מומלץ לעבור ? אם זאת בעיה של הורמונם מה אפשר לעשות פרט לגלולות ? תודה....

אין אפשרות לענות לך דרך האינטרנט חייב רופא העור להתייחס לממצאים שרואים +לקיחה בחשבון של ההריון אנא פני לטיפול רפואי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות