רואקוטן ושחורים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/06/2013 | 21:52 | מאת: דנה

שלום דר יורב. אני נוטלת רואקוטן כבר חמישה וחצי חודשים ויוצאים לי כל פעם כמות של שחורים שלאחר שבועיים בערך הם מתפתחים לפצע ענקי עם מוגלה משהו שמעולם לא היה לי יש לציין שהיה לי אקנה קלה לפני השימוש ברואקוטן. נורא קשה לי לסבול פצעים מהסוג הזה והם גם מתרפאים רק אחרי חודש ומשאירים צלקת גדולה. רציתי לדעת האם אפשר ללכת לקוסמטיקאית לנקז אותם כשהם עדיין שחורים לפני שהתפתחו לפצע גדול? תודה

התהליך הדלקתי עדיין קיים ולכן השחורים מתפתחים לפצעים עדיין לא לגשת לטיפול קוסמטי עם הרואקוטאן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות