בהיר עור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/06/2013 | 16:19 | מאת: דרור

סיימתי אתמול טיפול ברואקוטן, היום הבחנתי לראשונה בשני כתמים עגולים שנראים כמו כתמי שמש בגודל הקטן קצת מפטמה, אשר נמצאים באופן סימטרי מעל הפטמות... ידוע לך משהו?? שאלה שנייה לגבי חזרה של האקנה, כרגע המצב טוב אבל אני יודע שיש תמיד סיכוי קטן שהאקנה יחזור, השאלה שלי אם יש משהו שתלוי בי שאני יוכל לעשות כדי להשתדל שזה לא יחזור ? למשל מבחינת תזונה או אסתטיקה וטיפוח של עור בפנים...או שאין קשר ואין ביכלתי להשפיע על החזרה

דרורק כדי לאבחן חייב לראות את הכתמים מבחינתך יכול להשפיע במעט הקפד על נקיון הפנים והגנה מפני השמש.

12/06/2013 | 12:08 | מאת: דרור

הגנה מפני השמש כוללת קרם הגנה...שידוע כדבר שומני, זה אמור להיות לא בשבילי לא ככה ? טיפוח הפנים במידה ולא אשטוף פנים כלל זה ישפיע על חזרה של אקנה??פעם ביום במקלחת יספיק ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות