יש לי שאלה אלייך אשמח אם תענה לי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/06/2013 | 18:15 | מאת: שלום..

אני בן17 נשאר לי הרבה צלקות מהרואקוטן...צלקות אבל שהם לא חורים זה צלקות עגולות/מרבועות שהם בולטות זאת אומרת שנוגעים בהם מרגישים גוש כזה ועם הזמן הגוש הופך להיות לבן זאת אומרת יש לי צלקות מלפני שנה מהסבב הראשון של הרואקוטן שכיום אחרי שנה הם במין צבע לבן שקוף כזה אבל זה נראה לעין כמו גוש עגול קטן...אני יודע שאתה בא לכתוב לי תשובה כמו:"מבלי לראותך אני לא יכול לתת לך אבחנה גש לרופא העור שלך"אבל תנסה להבין את השאלה שלי ולתת לי תשובה שתיהיה מספקת?על מה לדעתך אני מדבר על איזה סוגי צלקות..?למה הם נוצרו ככה כמו גוש?ואיך אפשר לטפל בהן?תודה

הי שלום ענית כבר תשובה . הבנתי את השאלה אבל אנני יכול לעזור בתאוריה מבלי לראות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות