איך לטפל בדרך שונה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/04/2013 | 00:15 | מאת: טובה

שלום כיום אני בת 20 בעברי קהייתי בת 16 סהלתי מפצעים והרופאה המליצה לי לקחת ראקוטן לקחתי ודה ממש חולל פלאים וכך יצא שמסוף י עד בערך אמצע יא שתיתי את הראקוטן ונהניתי מפנים חלקות וככה זה נשמר לי עד לסוף יב" , ואז שהתחלתי את הצבא התחיל לי שוב הפצעים ואני נאלצת להשתמש במייק אפ כח זה פצעים מלווים עם סימנים ובלי מייק אפ זה מראה לא אסתטי.יש משהו שאתה יכול להציע לי חוץ מראקוטן?

הי טובה בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה שלך ישנן מס אופציות אחרות אם אינך רוצה להשתמש ברוןאקוטאן 1: גלולות 2.אנטיביוטיקה 3.משחות שונות 4. טיפול פוטותרפי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות