סיום הטיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/04/2013 | 21:12 | מאת: ויקי

ד"ר יורב שלום, לקחתי 30 מ"ג במשך חצי שנה.סיימתי את הטיפול לפני כשבוע. 3 שאלות: 1. הקוסמטיקאית שלי ניסתה לעשות לי שעווה על אזור קטן בפנים ולא קרה כלום ולכן המשכנו. האם ניתן להמשיך במידה והכל בסדר ולא נראה שנוצרה צלקת או קילוף? 2. מתי אפשר להמשיך בהסרת שיער בSHR בגוף(לא בפנים)? 3.האם להמשיך להשתמש באקניל ווש ובקרמי לחות נטולי שומן או שבגלל שהעור כבר לא שומני נחוץ קרם שדווקא מכיל שומן? אודה על תשובותייך :-)

ויקי שלום אנני יכול להמליץ על לקיחת סיכון למזלך לא קרה כלום התרופה נלקחה דרך הפה ולכן מדובר על כל הגוף . העור רגיש מאד .ההמלצה היא עד חוש אחרי הסיום . יכולה להיגרם כוויה וההצטלקות בעייתית .לא משנה באיזה טכניקה משתמשים. לא להשתמש בקרם שומני

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות