שלום לך דוקטור יקר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/04/2013 | 11:30 | מאת: דוד

15/04/2013 | 11:33 | מאת: דוד

רציתי לשאול אותך כמה שאלות ברשותך התחלתי לקחת סיבי קונגאק 3 כדורים ביום ,ואני רוצה להתחיל לקחת אקנגון http://www.acnegon.com/?gclid=CImLy72hzLYCFZMQtAodlFsAPQ שצריך לקחת 4 כדורים ביום,השאלה אם זה בסדר לקחת את שניהם במקביל וזה לא יעשה בעיות? ומה הטיפול הכי טוב לטפל באלרגיה ולהסיר נקודות חן ונמשים ללא צלקות וסימנים ,תודה והמשך יום נפלא שיהיה לך

דוד ערב טוב הייתי מציע להיפגש עם רופא עור .שמעתי על כדורי האקנגון אין הוכחה מדעית ליעילותם.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות