לייזר 1540

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/04/2013 | 09:53 | מאת: חמוטל

שלום, ברצוני לשאול איך לפי מיטב ניסיונך הפנים נראות לאחר טיפול לייזר 1540 (לא מבחינת התוצאה אלא מבחינת מצב העור) האם הם ממש אדומות? האם הם נפוחות? השאלה היא - במידה ומבצעת טיפול ביוטם חמישי בערב, אזי מהו מצב העור + - ביום ראשון בבוקר? צריך לקחת חופשה? אגב, לפי כל מה שאני קוראת הלייזר עוזר גם מלבד הצלקות גם בשיפור והבהרת פיגמנטציה (קראתי כמה מאמרים כאלו) האומנם???

חמוטל ערב טוב צריך לקחת בחשבון בין 3-6 ימים תלוי בתגובה שלך. לגבי פיגמנטציה אם משלבים כפילינג צריך לשלב זרוע אחרת עם אורך גל שונה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות