שלום רב יורב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/04/2013 | 18:34 | מאת: אודי

סיימתי רואקוטן לפני חודש בידיוק נשאר לי כתמים וצלקות וקצת פצעים...אשתו של סבא שלי שהייתה פעם רופאת עור וקוסמטיקאית הביאה לי מכשיר כזה שנראה כמו דוש של מקלחת שמחברים לחשמל ויש אור אינפרא אדום שהוא רוטט והיא אמרה לי לשים בפצעים ובצלקות ושזה הורג את החיידקים?מה ידוע לך על מכשיר זה?והאם אני יכול להתמש בו עכשיו או שצריך לחכות זמן מסויים או שאין קשר ושזה לא עושה תופעות לוואי..אני חוזר ואומר נראה כמו הטלפון שמתקלחים איתו הוא מוציא אור אדום כזה וזה רוטט

אודי לא בדקתי המכשיר הספציפי ולכן אם אתה מאמין בזה אשריך ובהצלחה

13/04/2013 | 23:48 | מאת: אודי

כי עבר חודש מהרואקוטן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות