סיום הרואקטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/04/2013 | 15:04 | מאת: עזרה

לפי העלון של הרואקטן רשום שאין להתמש בשעווה כ6 חודשים מסיום הטיפול...מה דעתך ??? רשום בעלון גם שקיים תופעת לוואי נדירה של שיעור יתר אז מדוע כל הרופאים טוענים שאין קשר בין הדברים ?

לא הבהרת את עצמך קשר בין מה למה? נכון אסורה מריטה של שיער בשעווה או כל מריטה שהיא בשל רגישות גדולה של העור המריטה יכולה לפצוע באופן שמשאיר צלקות. מה הקשר לשיעור יתר? תופעת לוואי נדירה מאד מאד.

14/04/2013 | 21:16 | מאת: עזרה

-אתה מסכים עם העלון ? 6 חודשים מסיום הטיפול ? זה לא אמור להיות כ-חודש ?? -לגבי השיעור, התייחסתי לזה מכיוון שראיתי שציינתי באחת התגובות שלך שאין קשר כלל בין שיעור לרואקטן, אך לפי העלון אכן יש קשר(למרות שזה נדיר מאוד-אבל קיים).

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות