אקנה בגיל מבוגר יחסית.....

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/04/2013 | 15:01 | מאת: מירי

שלום ד"ר, אני בת 46 מזה כשנתיים התחלתי לסבול מפצעים פנימיים כמו גולה באזור הגב, הסנטר והפנים לאחר זמן מה המקום עצמו הופך לכתם כהה. הלכתי לרופא עור שאבחן זאת כאקנה ונתן לי מינוציקלין כדור אחד ליום. עושה רושם שהפנים דיי נרגעו אבל הכתמים פשוט נוראיים. כששאלתי את הרופא מה עושים עם הכתמים נאמר לי שאין כל כך מה לעשות. האם נכון הדבר אין שום משחה שיכולה להבהיר את הכתם? אני ממש מיואשת מהכתמים הממש לא מחמיאים. אודה לעצתך! תודה

מירי שלום ברוב המיקרים הכתמים נעלמים אחרי מס חודשים במיגה ולא אפשר להתערב באמצעים כמו לייזר וכו ' משחות ההבהרה אינן מתאימות לזה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות