רואקטן ותזונה לקויה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/04/2013 | 17:50 | מאת: רן

ידוע שפיצה ומאכלים ממתוקים ושומנים לא בריאים וגם מגברים אקנה(ממה שאני מבין זה לא הוכח אבל מתוך ניסיון זה ככה)... השאלה, אם בזמן לקיחת רואקטן אני אוכל הרבה מאוד פיצות, חוץ מיזה שזה לא בריא וזה מעלה כולסטרול זה עלול לפגוע בתפקוד הרוקאטן להורדת האקנה ??? הרי הרואקטן מנסה להפחית את החצקונים ואני בזמן הזה אוכל הרבה פיצה...אין קשר ??

רן שלום אין קשר לא מפריע לרואקוטאן אם זאת יכול בהחלט להעלות שומנים כולסטרול אולי להחריף מצבך ניתן לאכול במידה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות