מה הפיזיולוגיה של האקנה?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/04/2013 | 08:38 | מאת: ציפי

שלום וברכה, אני בת 32 רווקה, עם אקנה שהתגבר בחצי שנה האחרונה (לפני זה הייתי די חלקה), ומעניין אותי מאד כתוצאה ממה? במקביל הייתי אצל גניקולוגית והיא אמרה שזה אחד הסימנים של PCOS אבל בשביל לקבוע PCOS צריכים 2 סימנים ויש לי רק סימן אחד - אקנה, ואז היא הציעה לי לקחת גלולות שיכולות להשפיע על האקנה אבל אני לא מעוניינת בגלל תופעות לוואי שהיו לי כשלקחתי בעבר למטרה אחרת, יש לציין שעשיתי גם פרופיל הורמונלי וזה יצא תקין וההורמונים לא גבוהים, בינתיים אני מורחת "נאו מדרול" אבל הפצעים לא נעלמים וכבר מפושטים גם בגב העליון. מה עושים?

09/04/2013 | 12:34 | מאת: מאיה

גם אני בדיוק עם אותה בעיה כמו שלך .. לקחתי גלולות וגם זה לא עזר.. עכשיו אני עם רואקוטן כבר שלושה חודשים וגם מזה לא רואים את הישועה .. נקווה לטוב.

09/04/2013 | 12:38 | מאת: ציפי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות