שלום יורב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/04/2013 | 11:50 | מאת: אודי

שלום יורב סיימתי לפני כחודש טיפול של רואקוטן חצי שנה ...אני בן 17 .. הרואקוטן גרמה להצלחה רבה בהעלמת הפצעים אבל נשארו צלקות,כתמים,ושקעים עמוקים .. אני בעל עור מיוחד שמן עם נקבוביות גדולות ופתוחות ממש שנראים כמו חורים קטנים...לפי מה שהבנתי ותתקן אותי אם אני טועה..במקום שנשארה צלקת אקנה לא יגדל שיער וזה דבר שמפריע לי מאוד ..אם לדוגמא אני יעשה לייזר להעלמת צלקות או פילינג עמוק זה יגרום לשיער לצמוח מחדש במקום הצלקת?

אודי שלום בדרכ היכן שיש צלקת לא גודל שיער

01/04/2013 | 16:50 | מאת: אודי

זה יגרה את הקולגן ואז יצמח ריקמה חדשה מה שאומר שגם ייצמח שיער לא?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות