כתמים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/03/2013 | 08:37 | מאת: רונה

בוקר טוב אני בחורה בת 34 ובזמן האחרון הבחנתי בעור פניי כתמים חומים נרחבים על הלחיים. אציין כי צבע העור הטבעי שלי הוא מוקה בהיר והכתמים מוקה בינוני והם דרגה אחת או 2 כהים יותר מהצבע עור הרגיל. האם טיפול IPL מבהיר משמעותית כתמים כהים נרחבים בפנים. שאלה נוספת, האם אין סיכוי שזה ויטיליגו? הבנתי שויטיליגו זה בכלל עור לבן ואצלי החלק הבהיר הוא בכלל מוקה בהיר, אך כאמור קיימים כתמים מוקה כהים הנרחבים בעור. ויטיליגו זה כתמים לבנים בוהקים?

רונה בוקר טוב מבלי לראות לראותך אנני יכול לתת חוות דעת שתהיה מקצועית

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות