צהריים טובים יש לי ברשותך 2 שאלות..

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/03/2013 | 14:53 | מאת: אודי

סיימתי היום בשעה טובה חצי שנה של 40 מ"ג רואקוטן...נשאר לי 3 פצעים ...ועוד הרבה כתמים..צלקות ושקעים...השאלה הראשונה שלי היא:האם אחרי חודש שאני יוכל להיחשף לשמש זה יעזור לכתמים לעבור או להיות מטושטשים?(ועכשיו הפנים שלי נורא לבנות מלבד הכתמים..הם יתבהרו מאוד..)אז זה יעזור החשיפה לשמש?(שיזוף)? והשאלה השנייה שלי...(האם עוד חודש בידיוק ב17.4 אני יוכל לשתות וודקה?זה לא יעשה לי פצעים?..תודה רבה יורב

לא השמש אינה עוזרת להיפך יכולה לגרום לפיגמנטציה ולכן להימנע משמש . לגבי שתיית אלכוהול אני ממליץ לפחות חודש אחרי סיוןם הרואקוטאן ולא אין קשר לפצעים יש קשר לפגיעה בכבד ולכן אסורה שתייה כל זמן שהתרופה במערכת הדם.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות