צלקות אקנה וחטטים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/03/2013 | 22:58 | מאת: אלונה

שלום רב, יש לי בעור חטטים וכתמים חומים ורודים של האקנה וצלקות חלקן שקועות חלקן מחוספסות וכד' - עור גס - איזה טיפול היעיל וטוב ביותר לטיפול באחידות העור וכמה שיותר להעלים צלקות - הבנתי שיש טיפול גלי רדיו RF ואחרים וגם לייזר פיקסל וכד' - מה הטיפול היעיל ביותר כי יש כל מיני - וכמובן האם זה עלול לסרטן הטיפולים?

הי אלונה אין הכי יעיל כל מיכשור מתאים לסוגים שונים של הצלקות והכתמים לכן עליך להתייעץ עם רופא מטפל במכשירים אלו שיראה מצב פניך ויוכל להמליץ על הטיפול המתאים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות