פצעונים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/03/2013 | 22:02 | מאת: מאי

שלום רב, אני בת 25, השתמשתי ברטאויט מגיל 18 בערך, וב3 החודשים האחרונים עשיתי הפסקה מהמשחה, אבל מופיעים לי פצעונים בתדירות גבווה באזור הלחיים. האם לחזור שוב למרוח רטאויט? האם אצטרך כל הזמן להיות תלויה במשחה הזו? כרגע אני שמה על הפצעונים טיפול נקודתי בחצ'קונים של חומצה סליצילית. אומנם זה עוזר, אבל האדמומיות מהפצעונים נשארת. רטאויט זו משחה מעולה, אבל האם כדאי להשתמש בה כל הזמן?

מאי שלום אין בעיה להשתמש ברטאוויט לאורך זמן ואם זה עוזר אשרייך .רק להיזהר משמש...

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות