רואקוטן וגלולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/03/2013 | 17:47 | מאת: מור

שלום ד"ר ראיתי באחת התגובות שלך בפורום שרשמת למישהי שמי שלא מאוזנת הורמונלית מסוכן לה לקחת רואקוטן.. רציתי לדעת למה זה מסוכן? אני בת 21 ולוקחת רואקוטן כבר חודשיים ואני מתלבטת אם לקחת גלולות מחשש להתפרצות האקנה בהתחלה כשלוקחים גלולות ועקב כך לפגיעה במהלך הטיפול.. וכמובן אם הפסיק מאוחר יותר לקחת,שוב תהיה התפרצות של האקנה וכל הטיפול היה לשווא וזה הדבר האחרון שאני רוצה . מה אתה ממליץ לעשות ? תודה רבה מראש

מור הבנת לא נכון צריך לאזן במקביל גם הורמונלי.להתייעץ עם רופא העור שלך ורופא האנשים בקשר להמשך הטיפול המתאים לך!!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות