רואקוטן ושחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/02/2013 | 17:09 | מאת: נוי

שלום ד"ר , אני בת 21 ולפי אולטרסאונד השחלות הרופא אמר לי שיש לי מבנה של שחלות פוליציסטי, לעומת זאת הפרופיל ההורמונלי שלי תקין (רמת הטוטסטרון שלי בטווח הנורמה). לקחתי במשך שנה וחצי גלולות אסטל 35 (דיאנה) ולא היה שיפור לאקנה נהפוכו רק החמיר. בגיל 16 לקחתי רואקוטן למשך חצי שנה והאקנה לאחר כמה שנים חזר. הרופא נשים שלי אמר שאם הגלולות דיאנה לא עזרו אז גלולה אחרת בטח לא תעזור ולקחת רואקוטן. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שלמי שמי שהיא פוליציסטית הרואקוטן לא יעזור כ"כ וזה מאוד מטריד אותי כי אני לוקחת אולי כדור לשווא שגם ככה לא יעזור. זה מסתכל אותי ואני לא יודעת מה לעשות מה אתה היית ממליץ? תודה רבה לך וחג שמח!

23/02/2013 | 17:11 | מאת: המשך..

שכחתי להוסיף שיש הסטוריה של אקנה במשפחה של שני הצדדים אויל האקנה שלי הוא על רקע תורשתי וזהו ?

נוי שלום א.יש מרכיב גנטי באקנה אך זה עדיין לא פוסל טיפול ב. לפני לקיחת רואקוטאן התייעצי עם רופא האנשים להוספה של אנדוקור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות