ראקוטן 20 מ"ג ועיניים אדומות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/02/2013 | 15:23 | מאת: ריקי

צהריים טובים וחג שמח. בעבר כבר כתבתי לך הילדה שלי בת 15 לוקחת ראקוטן במינון נמוך 20 מ"ג כבר כמה חודשים . בזמן האחרון התחיל להיות לה אדום בעיניים ממש כמו דלקת בעיניים נהיו אדומות מאד קניתי לה oculoheel טיפות .עיניים הומאופתיות.לא כל כך עוזר. השאלה האם זה קשור לכדורים. או שהיא צריכה ללכת לרופא עיניים?אשמח לתשובה תודה.

24/02/2013 | 10:20 | מאת: גיא

היי ריקי, זה אכן קשור לכדורים, הכדורים מייבשים גם העיניים בחלק מהמקרים ואם לא מטפלים יכולים לגרום באמת לדלקת...מומלץ ללכת לרופא עיניים

25/02/2013 | 16:03 | מאת: ריקי

ריקי שלום הייתי מייעץ ללכת לרופא העיניים לבדיקה לא להזניח.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות