שאלה בבקשה..

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/02/2013 | 10:34 | מאת: שלום

שלום יורב אני בן 17 סיימתי רואקוטן חצי שנה היום סוף סוף!נשאר לי הרבה צלקות עמוקות ושקועות וכתמים.. רציתי לשאול מהו הטיפול היעיל ביותר שקיים היום בארץ מלבד פילינג עמוק ?? וכמה זמן צריך לחכות אחרי נטילת הרואקוטן בשביל לעשות את הטיפול?? אשמח לתשובה מספקת.. תודה ושבת שלום!

הי חייב לחכות חודש אחרי נטילת התרופה. לגבי הכתמים מנסיון רובם נעלמים לגבי הצלקות תלוי כמובן בצלקות ישנם טיפולים בלייזר שיכולים לעזור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות