רואקוטן וצביע שיער הפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/02/2013 | 00:09 | מאת: מאיה

שלום ד"ר רציתי לדעת אם במהלך הטיפול ברואקוטן מותר לצבוע את הגבות בjolen lightens excess dark hair? או שזה יכול לגרום לכוויה באיזור שהחומר יגע בעור? בנוסף רציתי לשאול למה צריך במהלך הטיפול להשתמש במקדם הגנה לעור שמן אם בעצם העור מאוד מאוד יבש במהלך הטיפול? והאם מקדם הגנה של biodema 50 טוב למשתמשי רואקוטן? תודה רבה מראש.

ערב טוב מאיה לא ניתן לצבוע במהלך לקיחת הכדור. מקדם ההגנה לפחות50 שיהיה על בסיס מים ולא שומן

22/02/2013 | 12:10 | מאת: מאיה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות