פצעי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/07/2010 | 23:50 | מאת: ספיר פנינה

ילדתי בת 17 (תסמונת אפרט) סובלת מפצעי אקנה ,פנינו מספר פעמים לרופא עור ,ניסינו מספר משחות אך דבר לא עזר כל מספר חודשים אני לוקחת אותה לטיפול פנים, לא עוזר מה עושים??

27/07/2010 | 14:05 | מאת: Y

באם הטיפולים החיצוניים אינם עוזרים יש לשקול טיפול סיסטמי-דרך הפה זאת במגבלת התיסמונת ממנה סובלת הבת נא להיועץ ברופא המטפל

באם הטיפולים החיצוניים אינם עוזרים, יש לשקול טיפול ססטמי- דרך הפה,זאת במגבלת התיסמונת ממנה סובלת הבת. נא להיוועץ ברופא המטפל.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות