פוטוטרפיה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/02/2013 | 08:54 | מאת: ענת

שלום. רציתי לבקש האם תוכל לחדד את ההבדלים (אם קיימים) בין פוטוטרפיה אצל רופא עור לבין מכשיר פוטוטרפיה בשיטת IPL שנמצא אצל קוסמטיקאיות / מכוני יופי - מבחינת אפקטיביות הטיפול באקנה. תודה רבה

17/02/2013 | 10:27 | מאת: ענת

האם אתה מכיר את המכשיר של חברת syneron medical - מכשיר בייתי שנקרא tanda zap ? יש לו אור כחול ומצויין שהוא נועד לטיפול בפצעי בגרות.. האם יעיל ומומלץ לדעתך כשילוב עם טיפול אנטיביוטי ?

ענת בוקר טוב המכשירים שציינת אינם תחליף למכשיר יעודי לאקנה . מכשירים אלו לא יכולים להחליף מכשירים רפואים בהם משולב האור האדום(ניתן לתפעול רק שלה רופא או בהשגחתו)הם לא באותה עוצמה ולכן היעילות שלהם פחותה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות