פצעי אקנה קשים במפתח החזה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/02/2013 | 14:15 | מאת: שמעון

שלום, אני גבר בן 24 בריא בדרך כלל . אני סובל בשנים האחרונות מפצעי אקנה קשים באזור מפתח החזה. הפצעים קשים יותר בתקופת החורף והם עמוקים - כלומר כל כמה ימים יש התפרצות של מוגלה אבל כאשר נוגעים בחזה אפשר להרגיש בלוטות פנימיות. הלכתי מספר רב של פעמים לרופא עור וקיבלתי סוגים שונים של כדורים אך הם עוזרים לתקופה קצרה זמן שאני נוטל אותם ולמספר שבועות לאחר מכן. אבל אין טיפול קבוע. טיפול קבוע שהוצע לי הוא אורקוטן אך הוא נפסל על הסף על ידי רופאת העיניים שלי מפני שאני לאחר ניתוח לתיקון ראייה וייבוש של העין עלול לגרום לי לדלקות ובעיות אחרות שאיני רוצה להגיע אליהם. כרגע אני מטפל בפצעים באופן טבעי - פילינג מלחים והשרייה של החזה עם מיץ לימון(תרופת סבתא לא רעה) אבל זה עדיין לא נפתר. האם יש משהו אחר שניתן לעשות ?

מבלי לראות מצב החזה אנני יכול להמליץ על טיפול .מה שנהוג לתת היא אנטיביטויקה או רואקוטאן לחילופין אפשרי טיפול פוטותרפי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות