צלקות אחרי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/02/2013 | 12:39 | מאת: סיון

עבה חודש וחצי לאחר ששתיתי חצי שנה רוקאטן ויש לי הרבה נקודות אדומות על הפנים כמו כן כמה שקעים . רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר להפטר מהם ?

מיכיוון שטווח הטיפולים רחב ממשחות וכד טיפול לייזר ,הכל מותאם לחולה מציע להגיע לבדיקה אצל רופא עור שיימליץ על הטיפול המתאים

17/02/2013 | 11:35 | מאת: גלי

התחלתי להשתמש בערכת אתרוג של מרפא הבושם וזה שינה לי את החיים ממש. העור נראה הרבה יותר טוב, צלקות נעלמות... ממש ממליצה. ואינני אתר פירסומי, אני פשוט באמת אוהבת את המוצרים שלהם. בהצלחה!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות