שלום יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/02/2013 | 14:16 | מאת: שלום

אני בן 17 וקצת...שנה שעברה תחלתי רואקוטן בגלל פצעים בגב עליון (פנים היו חלקות)לאחד 4 חודשים הפסקתי בגלל דיכאונות קשים ועברו הפצעים בגב ובפנים התחילה התפרצות חזקה של פצעים מוגלתיים עמוקים וגדולים שנמשכת עד היום ...לפני 4 וחצי חודשים התחלתי מחדש רואקוטן אני לא יגיד שזה לא עוזר לי זה עוזר אבל לא כמו שאני מצפה..הרופא אמר לסיים עוד חודש וחצי שיהיה חצי שנה...האם יש טעם לקחת את הכדורים עוד חודש וחצי..1.האם בחודש וחצי יכול להיות הבדל?מצב הפנים שלי כרגע זה 90 אחוז צלקות עמוקות אדומות ושקעים בפנים ו5-6 פצעים גדולים עם ראש לבן...חשוב לציין שיש לי עור שמן מאוד עם נקבובויות גדולות ממש רואים עיגולים קטנים פתוחים..2.האם נקבובויות גדולות ופתוחות קשורות לאקנה שלי? אז ברשותך אני ישמח לקבל תשובה ל2 השאלות..

הי אבחנה מבלי לראותך אינה רצינית .סביר להניח שהכל נובע מהאקנה שלך. באופן עקרוני. יש טעם לקחת התקופה המוצעת כי זהו הטווח שבו התרופה עוזרת לעתים נזקקים למחזור נוסף. האם פסיכיאטר נתן אישור לטיפול ברואקוטאן לאחר ניסיון העבר?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות