עזרה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/02/2013 | 12:34 | מאת: רן

אני בתקופה יחסית לא כל כך טובה...התחלתי לקחת רואקטן ואני ממש ממש בדכאון ! לפני גם הייתי אבל הרבה פחות...אנשים סביבי כל הזמן מעירים לי שאני מדוכא, אני אמרתי לעצמי שזה פסיכולוגי ואני רק צריך להתעודד אבל זה לא עוזר... בקיצור, מתוך הניסיון שלך, לאחר הטיפול הדכאון תיפסק לי ? תוך כמה זמן?

הייתי מציע להפסיק הטיפול להתייעץ עם פסיכיאטר ואם יאשר ניתן לקחת שוב הכדור

07/02/2013 | 19:49 | מאת: רן

מדוע, יש חשש שזה ישאר לתמיד ? יכול להיות שלא הייתי ברור, אני לא על סף התאבדות או משהו אני פשוט יותר מדוכא מהרגיל ואנשים מעירים לי על כך...

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות