אקנה לבת 15

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/01/2013 | 23:46 | מאת: ריקי

ערב טוב. הילדה שלי לוקחת ראקוטן 20 מ"ג כבר חמישה וחצי חודשים היא לא יכולה לקחת מינון יותר גבוהה בגלל המצב הרפואי שלה הרופא לא אישר. אנחנו רואים שינוי משמעותי בפצעים. אבל נישארו לה עדיין סימנים כתמים כמו צלקות . היא בחיים לא נגעה בפנים בפצעים. השאלות שלי הם האם זה ישאר? בגלל שהמינון נמוך זה יקח יותר זמן? האם הסימנים יעברו? אשמח לתשובה.

ריקי שלוםהסימנים אינם קשורים לנגיעה בפנים בדרכ אלא סימן שהאקנה עדיין פעילה ולוקח לפעמים אפילו מס חודשים עד שנעלמיםצלפעמים נזקקים להתערבות .לגבי המינון אין זה רלוונטי מיכיוון שאינה יכולה לקחת מינון גבוה יותר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות