פצע כואב ומוגלתי באיבר המין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/01/2013 | 16:37 | מאת: נורית

שלום, יצא לי פצע ממש דומה לחצ'קון בשפתיים החיצוניות של הפות. כשלחצתי עליו הוא התפוצץ ממש כמו חצ'קון.. הבעיה היא שהוא עדיין נפוח וכואב ולידו יש פצע נוסף לא נפוח ולא כואב אבל גם מזכיר חצקון קטן.. אני מקיימת יחסי מין, לפניי כשבועיים הייתה לי פטרייה באיזור וחיידק בנרתיק. טופלתי באנטיביוטיקה, נרות וגינליים ומשחה אנטיביוטית לפטרייה שהייתה באזור הפצע.. הפצע לא מגרד אבל הוא נורא כואב.. יכול להיות שזה חצקון? יכול להיות שהפטריה חזרה? יכול להיות שזה הרפס או משהו אחר? בנתיים אני משתמשת בטבעקוטן לטיפול בפיטריות, מה עליי לעשות?! תודה רבה.

נורית אין זה מתחום התמחותיובטח שאין באפשרותי לערוך אבחנה דרך האינטרנט גשי לגיניקולוג ועדיף לא לטפל לבד במשחות שלא בטוח שמתאימות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות