רואקוטן - כאבי בטן אחרי נטילת הרואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/01/2013 | 21:40 | מאת: נוי כוכבי

שלום וברכה. כשאני נוטל את הרואקוטן (40 מ''ג - שני כדורים) יש לי כאבי בטן חזקים אחרי חצי שעה מלקיחתו למשך כל היום עד הלילה והלכתי לבדיקות דם והכל יצא תקין. (ואני נוטל את הרואקוטן אחרי ארוחה מלאה) מה לדעתך כדי לעשות?, להפסיק את השימוש בכדורים?

נוי קח הפסקה למס ימים שהכאב יחלוף ואז לחזור לקחת את הכדורים אם יחזור הכאב תאלץ להפסיק או לחילופין אולי להפחית מינון

21/01/2013 | 18:47 | מאת: נוי כוכבי

ואם אני ימשיך לקחת זה יכול להישתפר הכאב או שזה רק יגרום נזק?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות