שלום

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/01/2013 | 15:45 | מאת: אודי

אני בן 17 עוד 10 ימים מסיים 4 חודשים של רואקוטן 40 מ"ג..אני שוקל 87 ושהרופא נתן לי את בפעם הראשונה ב25.9 שקלתי 83..האם כדי לעלות את המינון ל50 מ"ג...אין טעם לקבוע תור אצל הרופא כי הוא יכול רק בחודש הבא...אפשר בבקשה יעוץ ממך?האם אפשר לעלות עוד 10 מ"ג..אני מרגיש את התופעות לוואי אבל לא מספיק ...מצב הפנים שלי הוא הרבה כתמים שנוצרו מזה שפוצצתי את הפצעים משנה שעברה ונשארו הרבה כתמים ושקעים ...ו4-5 פצעים גדולים ומוגלתיים כואבים עם ראש לבן ...מה לעשות דוקטור חשוב לי תשובה מספקת.

אודי ערב טוב בדרכ המינון נקבע לפי המשקל מיכיוון שירדת במשקל אין צורך. הצלחת הטיפול אינה נמדדת בתופעות הלוואי אלא בתוצאות הסופיות.

16/01/2013 | 09:38 | מאת: אודי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות