פצעי בגרות ראשונים בגיל 14

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/01/2013 | 21:37 | מאת: מירה

שלום, לבני התפרצו בבת אחת פצעי הבגרות, באף ובלחיים. באזור האף יש לו המון שחורים גדולים, ובלחיים הם הופכיפם לפצעים מוגלתיים. האם יש להניח לזה, עד יעבור זעם.. האם נכון ללכת לקוסמטיקאית או קודם לרופא עור? מה נכון לעשות? זה מאוד מציק ומטריד אותו ומלבד להסביר לו כמה חשוב שלא יגע ויחטט בהם, אינני יודעת מה נכון לעשות כדי לעזור בנושא? אוסיף כי החשש שלי מהתעסקות (קוסמטיקאית) בפצעים הוא סיכון לצלקות. תודה.

אמא יקרה צודקת בהחלט רצוי דבר ראשון להגיע לרופא עור לאיבחון ולהחלטה על טיפול מתאים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות