מניעת תופעות לוואי לרואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/01/2013 | 11:22 | מאת: נעמי

שלום רב, לבתי בת 16 התחיל להיות פצעי אקנה בינוני בפנים ועל הגב. הרופא המליץ על רואקוטן בתחילה 20 מ"ג ובהמשך העלאת המינון. מקריאה נרחבת על התרופה וחשיפה למגוון תופעות הלוואי (פיזיות ונפשיות) שהתרופה יכולה לגרום, אינני מתלהבת מהשימוש בה. ראשית, רצתי לדעת אם קיימים חלופות. שנית, האם ישנם תוספים שניתן לקחת יחד עם התרופה כדי למזער נזקים.כמו כן,בתי בחורה שאוהבת טיולים,לא מציאותי שבקיץ לא תהיה חשופה כלל לשמש או תלך עם מכנס ושרוולים ארוכים. מהם האופציות שעומדות לרשותה כדי לשמור על העור באופן מציאותי. תודה מראש

נעמי שלום אין תוספים ש"עוזרים" למזער תופעות לוואי. קיימות חלופות לטיפול למרות שנחשב כטיפול טוב . אפשרי טיפול תרופתי טיפול בפוטותרפיה ללא תופעות לוואי ועוד . קשה להמליץ מה מתאים מבלי לראות מה מצב הפנים של ביתך.

07/01/2013 | 13:55 | מאת: נעמי

שלום רב, האם נכון הוא שיש להמנע מחשיפה לשמש כחודש אחרי הפסקת נטילת רואקוטן? תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות