רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/01/2013 | 18:20 | מאת: קורן

אני לוקח את הכדור חודש ובחיים שלי לא סבלתי מכאבי גב תחתון, ומאותו יום שהתחלתי עם הכדור, אני אכן סובל מכאבי גב תחתון בעיקר כאשר אני מתכופף או יושב בצורה לא 100% נכונה. הכאבים הם סבילים אך השאלה שלי אם זה מסוכן לעתיד או שווה אבחון.. והאם רואקוטן מפריע לגדילה? אני בן 17 ונניח שלפי הגנים הייתי צריך לצמוח עוד 5 ס"מ, הגיוני שבגלל הכדור אני יצמח 4 ס"מ או פחות?ועוד שיש לי כאבי גב תחתון

מציע לפנות לרופא המטפל לברר פשר הכאבים

02/01/2013 | 15:01 | מאת: קורן

אני אכן ילך, אבל השאלה היא האם הגיוני שרואקטן משפיע על הצמיחה(לרעה)?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות