אקנה לבת 15

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/12/2012 | 22:47 | מאת: ריקי

ערב טוב. הילדה שלי בת 15 סובלת כמעט שנתיים מאקנה זה התחיל מפצעי בגרות ונהפך לאקנה. לפני 4 חודשים היא התחילה לקחת ראקוטן 20 מ"ג אכן מינון נמוך בעיקבות בעיה רפואית שיש לה ולא יכולה לקחת מינון יותר גבוהה. יש שינוי בפנים .אבל אני רואה שמידיי פעם יוצא פצע במקום אחר ממש בולט ולאחר תקופה הוא עובר אבל יש עדיין המון פצעים וכתמים אדומים גם אבל פחות אדומים. השאלה שליא בעצם כמה שאלות. בגלל שהיא לוקחת מינון קטן זה יכול לקחת המון זמן עד שזה יעבור?והאם הראקוטן מוציא את הפצעים ככה כשהם בולטים?וככה הם נעלמים?אשמח לתשובות תודה.

19/12/2012 | 22:49 | מאת: ריקי

עוד משהו בזמן האחרון הפנים שלה מתחילים להיות אדומות כאילו הייתה בשמש וזה קורה לה רק בערב וגם העיניים קצת האם יש תופעת לוואי כזאת מהכדורים?

ריקי שלום המינון הנמוך ניתן בשל בעיה רפואית לכן אין אפשרות להגדיל אותו יכול להיות שיקח יותר זמן והתהליך שתארת אופייני . גם לגבי הרגישות בעניים תופעת לוואי ידועה . התייעצי עם רופא העור שלה שראה מצבה בקשר לאדמומיות בפנים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות