פצעים בפנים ובחזה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/12/2012 | 20:38 | מאת: עדי

שלום, אני בת 30, וסובלת מאקנה בינוני- קשה מגיל 15, טופלתי פעמיים ברואקוטן, והתוצאה הייתה מדהימה למשך כמה שנים, אך העור חזר להיות שמנוני ולהוציא פצעונים קטנים בפנים ובחזה, אני חוששת לקחת שוב רואקוטן מאחר ואני סובלת מתפקודי כבד גבוהים כתוצאה מכך, כל הטיפולים הקוסמטיים אינם עזרו לי ורק רואקוטן עזר לי. האם יש טיפול המטפל בשורש הבעיה שיכול לעזור?

13/12/2012 | 21:23 | מאת: אודי

אני לא רופא אבל תנסי אקנגון זה כדורים טבעיים שמטפלים משורש הבעייה ללא תופעות לוואי עזר לי מאוד

13/12/2012 | 22:24 | מאת: עדי

תודה אודי, קראתי עליהם ואני בהחלט שוקלת להזמין אותם

הי עדי ישנם בוודאי טיפולים נוספים .מציע לפני הכל לערוך בדיקות הורמונליות +אולטראסאונד שחלות לראות שהכל בסדר במידה וכן יש אפשרות של שימוש בגלולות בפוטותרפיה ואנטיביוטיקה

14/12/2012 | 12:26 | מאת: עדי

עשיתי את הבדיקות הללו, אני אבדוק את נושא הגלולות ואנטיביוטיקה. תודה רבה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות